Ако сте предадени, значи ви предават на по-високо  енергийно ниво.

...
Ако сте предадени, значи ви предават на по-високо  енергийно ниво.
Коментари Харесай

Предали са ви? Това е поредният ви изпит пред Бога!

 maxresdefault Ако сте предадени, значи ви предават на по-високо  енергийно равнище. С други думи: освобождават индивида от сегашната му ментална стратегия с цел да продължи напред.

С излизането от остарялата стратегия на живота, по едно и също време се откриват нови благоприятни условия. Всеки път, когато човек изпитва крайната точка на болката, му се разкрива и оптималната берекет.

Преминавайки през физическото страдалчество – се появява астралният лидер, прочувствена болежка –  менталният лидер.

Ментално отчаяние – открива се нравствен излаз, надлежно духовното отчаяние води до по-възвишение светове и по този начин безпределно.

Мнозина постоянно и задълго зависват в някаква обстановка, облик и единствено посредством болежка и страдалчество техният фокус на внимание може да бъде преместен в по-широк диапазон на виталната обективност.

Да не страдаме? Невъзможно – това изискване е заложено в човешката ДНК от Твореца за издигането на душата (или слизането й – което води до задънена улица) и интензивно развиване.

Всеки път, когато човек желаят да го повдигнат, разкривайки вътрешната му същина – той губи нещо …

Но за какво? Такъв е процесът на избора сред предишното и бъдещето.

Страхът от загубата на това комфортно, познато … тъй като постоянно би трябвало да избирате: Страх или Любов. Защото в случай че човек не се доверява на Бог, той стартира да играе със самия себе си.

Изграждането на стратегически задания, които не са съгласувани  с програмата на Създателя, води до отчаяние в смисъла на живота. Човекът мечтае да ръководи всеки ден, минута и още веднъж стартира да страда, когато проектите му се срутват. Той на практика е заставен да вземе платното и да рисува живот си по нов метод.

Отново боязън, напрежение … Затова е невероятно да не се изпитва  болежка, до момента в който има привързаности, има условности, само че няма доверие в Съдбата.

Ето за какво измяната е изпит на доверието във висшия ви Аз. Предават – предават в ръцете на Бога. И тогава не се постанова да избирате накъде ви водят: Страхът би трябвало да отстъпи място на Любовта и Приемането.

© 2018   energetika-bg. com All rights reserved!

Още по тематиката:

Великото противостояние на Марс и Лунното Затъмнение на 27 юли: Ден непредказуем и рисков!

 

Марс на 27 юли ще се приближи до Земята  оптимално близо и тъкмо в този ден ще бъде най-дългото лунно затъмнение през 21 век. Две  редки феномени ще се появят…

Цялата публикация

Фаталното лунно затъмнение на 27 юли 2018 година ще унищожи всички бариери и остарелия ред!

 

Пълното лунно затъмнение ще продължи 1 час и 43 минути. То  е доста значимо, авторитетно и дружно с това и рисково време. Лунното затъмнение постоянно се случва в  Пълнолуние. Ето…

Цялата публикация

ТОП-5 на Най-неверните знаци на зодиака: 5. Везни…

 

Някои представители на зодиакалния кръг несъзнателно стават пленници на своите стремежи. Да  запазят верността си им пречи подобен фактор като датата на раждане, която е виновна за характера и особеностите…

Цялата публикация

„ Няма недостатък, за който да няма задоволително искащи “ – Маркиз дьо Сад

 

Преди 278 години е роден Донасиен Алфонс Франсоа дьо Сад. Познавате го като маркиз дьо Сад, публицист и мъдрец, настояващ за цялостна независимост, в това число свободата за полово задоволство. Това е…

Цялата публикация

© 2018    energetika-bg. com All rights reserved!

 


Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР